MEDEWERKERSONDERZOEK

Dat medewerkersonderzoek belangrijk is voor uw organisatie verdient weinig betoog. U leert uw medewerkers kennen, krijgt een beeld van de wijze waarop zij naar uw organisatie kijken, van hun wensen, eisen, verwachtingen, klachten en tips, waar u direct acties op kunt zetten, zodat u met deze kennis de tevredenheid en loyaliteit van uw medewerkers en uiteindelijk het rendement van uw organisatie kunt verhogen.

 

Een kenmerk van goed medewerkersonderzoek is dat medewerkers geheel anoniem kunnen deelnemen. Miles Research beschikt over de maatwerksoftware om diverse rulings toe te passen bij de inrichting van de rapportage.

 

Echter, naast het klassieke medewerkerstevredenheidsonderzoek, bestaan er medewerkersonderzoeken in allerlei soorten en maten. Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet altijd ziet. De adviseurs van Miles helpen u vanuit hun jarenlange ervaring met het bepalen van de juiste vorm:

  • Klassiek MTO

  • Medewerkerwaarde onderzoek

  • Employee Engagement onderzoek

  • Medewerker bevlogenheidsonderzoek

  • Intern KTO

 

Wanneer de juiste vorm is uitgekozen, wordt er gekeken op welke methode het onderzoek wordt uitgevoerd (online, schriftelijk, telefonisch, interview, (half)jaarlijks, continu) die het beste bij uw organisatie en uw doelen en wensen passen

 

Heeft u interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

Miles Research