Zoeken
  • Miles Research

Even voorstellen: Chantal Kleijn

Bijgewerkt: 12 dec 2019

Chantal is ruim 2 jaar werkzaam bij Miles Research en verzorgt de telefonische acquisitie, ondersteunt de sales afdeling en neemt telefonische onderzoeken af. Wil je meer lezen over Chantal? Lees dan het interview hieronder:


Wat is je werkervaring?

Ik ben eigenlijk altijd al wel bezig geweest met klantencontact en dan voornamelijk telefonisch bij verschillende organisaties.

Hoe ben je bij Miles terecht gekomen?

Helaas moest ik vanwege bedrijfseconomische redenen in augustus 2017 op zoek naar een andere baan. Vrijwel meteen ben ik in contact gekomen met Miles en ben in september 2017 begonnen als commercieel administratief medewerkster binnendienst.

Wat voor werk doe je precies binnen Miles?

Ik verzorg de telefonische acquisitie, ondersteun de sales afdeling en neem telefonische onderzoeken af.

Wat maakt het werken bij Miles Research zo leuk?

Het belangrijkste is dat je bij Miles jezelf kunt zijn. Het team van Miles is echt TOP! Je word overal bij betrokken en samen ben je Miles!

Wat is de leukste ervaring die je hebt opgedaan bij Miles Research?

Het inrichten en beheren van mijn eigen winkeltje. Of te wel, mijn eigen werkzaamheden opzetten, inrichten en onderhouden.

Waar ben je echt goed in, waar word je blij van in je werk?

Contact maken/hebben met mensen en dan vooral telefonisch. Ik word er blij van als ik mensen/bedrijven advies kan geven over hoe dingen misschien nog beter/of anders kunnen.

Wat vind je van het team van Miles?

Miles heeft een hecht team van medewerkers. Iedereen respecteert elkaar en is eerlijk naar elkaar toe. Je weet wat je aan elkaar hebt. En wat zeker niet mag ontbreken, is dat het een super gezellig team is!

Hoe zou je jezelf in één zin voorstellen?

Eerlijk, oprecht, behulpzaam

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben een echt familiemens dus samen met mijn gezin en familie leuke dingen doen is voor mij het aller belangrijkste. Daarnaast vind ik het ook fijn om te wandelen en een hapje/drankje met vrienden te doen.


ls je Miles zou moeten omschrijven in 1 woord, wat zou dat dan zijn?

Betrokken


#MilesResearch49 keer bekeken

Miles Research