Zoeken
  • Miles Research

Even voorstellen: Joost Robben

Joost is al 12 jaar werkzaam bij Miles Research en met Joost zijn betrokkenheid en passie voor het vak, past hij perfect binnen het team. Lees het interview hieronder om meer te weten te komen over Joost.

Wat is je werkervaring? - 18 jaar bij retailbedrijf (100 medewerkers) op inkoopgebied, met raakvlakken (directe samenwerking) naar logistiek, automatisering, administratie, marketing en kassasysteem. - 12 jaar Miles Research als projectmanager

Hoe ben je bij Miles terecht gekomen? Door de vorige eigenaar ben ik benaderd nadat we voor een geheel ander doel elkaar hadden leren kennen. Mijn achtergrond, werkervaring en eigen wensen sloten goed aan bij het profiel voor een nieuwe projectmanager die hij zocht.

Wat voor werk doe je precies binnen Miles? Als projectmanager stel ik vragenlijsten op, programmeer deze in de onderzoekstools en spar in dit hele proces met de klant om tot een optimaal product te komen. Ik heb dan ook veel klantcontact over zeer uiteenlopende onderwerpen, vraagstukken en klantspecifieke issues. Daarnaast onderhoud ik regelmatig contact met programmeurs over maatwerk voor klanten en verdere ontwikkeling van de onderzoekstools. Wat maakt het werken bij Miles Research zo leuk? Het leukste is om het opgeleverde product zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van de klant. Vaak is het zoeken, puzzelen, overleggen, managen en bijschaven voor een optimaal product. Wat zeker niet onderschat mag worden, is dat we dit met een hecht, betrokken en gezellig team doen, waardoor we goed op elkaar zijn ingespeeld en dat het werken ook leuk houdt. Wat is de leukste ervaring die je hebt opgedaan bij Miles Research? Dé leukste ervaring bij Miles kan ik zo niet opnoemen, maar ik kan me ook niet herinneren dat ik 1 dag echt met tegenzin naar het werk ben gegaan. Om te zeggen dat het elke dag een feestje is gaat wat te ver, maar het werk en de arbeidsomstandigheden zijn op zich al een motivatie. Wat vind je van het team van Miles? Ik typeer het team als gepassioneerd, no nonsens, hard werkend en goed op elkaar ingespeeld. Met welk woord zou je Miles omschrijven? Authentiek Wat doe je graag in je vrije tijd? Muziek speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik luister graag naar muziek, maar ben ook drummer in een blaasorkest. Daarnaast tennis ik regelmatig. Naast mijn parttime baan bij Miles bestier ik voor mijzelf nog enkele webshops, wat inmiddels een uit de klauwen gelopen betaalde hobby is.28 keer bekeken

Miles Research