Maak Microsoft Teams de kern van uw medewerkersonderzoek

Teams surveyor?

Tegenwoordig werken medewerkers steeds vaker vanuit huis. Als ze dan in een Microsoft omgeving werken en daar bijvoorbeeld Teams gebruiken, is het alleen maar logisch om ook via deze omgeving vragenlijsten uit te zetten.

Teams is immers één van de vertrouwde communicatiekanalen naar medewerkers. Dus waarom zou u dat kanaal dan ook niet voor onderzoek gebruiken?

Enkele voorbeelden?

  • Teams kan men volledig integreren in een medewerker onderzoek.

  • 360 graden feedback.

  • Voorgeprogrammeerde chatbots.

  • Activatie opties; Denk hierbij aan een kopie van een vragenlijst naar een leidinggevende of vertrouwenspersoon als een medewerker even niet lekker in zijn vel zit en behoefte heeft om met iemand te praten. Directe actie ligt dan voor de hand en wordt op deze manier gestimuleerd. Maar ook de medewerkers kunnen het initiatief nemen om feedback te geven.

Kortom

Allerlei reguliere opties maar dan geïntegreerd in een vertrouwde omgeving voor de medewerker om de drempel zo laag mogelijk te maken.

Zoals u van ons gewend bent ontzorgt Miles Research het volledige traject. Wij programmeren de vragenlijsten, plaatsen die eenvoudig in uw omgeving zodat alleen de medewerkers, voor wie dit relevant is, de vragenlijsten kunnen zien.

De resultaten van de vragenlijsten worden natuurlijk op totaal niveau verwerkt in een interactief dashboard zodat het management in een oogopslag kan zien hoe het ervoor staat. Een leidinggevende krijgt toegang tot de resultaten van zijn afdeling/team en ga zo maar door. Opvolging wordt hierdoor eenvoudig en monitoring inzichtelijk.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op en wij bespreken graag met u hoe wij Teams Surveyor verder kunnen integreren in uw onderzoeken.