Alle expertises van marktonderzoek zijn bij Miles Research aan boord. Ontwikkelingen in het marktonderzoeksdomein koppelen we aan vragen van onze klanten om tot unieke oplossingen te komen. Onze meest bijzondere mogelijkheden noemen we de 10 Miles. Aangezien we niet stilzitten en continu bezig zijn met innovatie en het ontwikkelen van nieuwe klantoplossingen, is het tijd om een aantal van onze 10 Miles te vernieuwen.


HeartBeat
De HeartBeat meet frequent op hoofdlijnen hoe het gaat met de medewerkers. De uitvoering kan verschillen, maar we gebruiken altijd een zeer korte vragenlijst met als kernvragen hoe de medewerker in zijn vel zit en waar dit mee te maken heeft. Door kort op de bal te zitten, wordt de organisatie in staat gesteld direct te reageren op ontwikkelingen in het bedrijf. Juist door dit te doen wordt de betrokkenheid van de medewerker sterk verbeterd met uiteindelijk een positief effect op de hele organisatie.

Lees meer over de Heartbeat

Quick Poll Generator
Deze oplossing is bedoeld voor situaties waarbij vaak dezelfde onderzoeken moeten worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan het evalueren van lessen binnen een onderwijsinstelling over het jaar heen of series van congressen. De Quick Poll Generator is een praktische en betaalbare oplossing om continu een scherp beeld te houden bij een aantal kernactiviteiten in de organisatie.

Lees meer over de Quick Poll Generator

WhatsApp Only
Uiteraard was het al mogelijk een surveylink via WhatsApp te sturen, maar in dit geval hebben we het echt over onderzoek binnen WhatsApp. De respondent heeft een gescript chatgesprek, waarmee wij alle data vastleggen. Een leuke, nieuwe en snelle manier van onderzoek.

Lees meer over WhatsApp Only

Do It Yourself (DIY)
Sommige organisaties willen soms ook graag een deel van het onderzoek zelf uitvoeren. Omdat we altijd zulke positieve geluiden horen over onze vragenlijsten, maakt Miles Research het nu ook mogelijk direct te werken met onze vragenlijst oplossingen.

Lees meer over DIY

Panel Experts
Bij Miles-Research werken veel mensen met een grote ervaring op het gebied van panels. Deze ervaring hebben we ingezet voor het uitbouwen van de samenwerking die we hebben met diverse panelaanbieders. Sommige daarvan zijn vrij uniek. Op deze manier hebben we toegang tot zeer specifieke respondenten, we zijn in staat bijna elke groep te vinden, en gaan graag voor je op zoek.

Lees meer over Panel Experts

Geïnteresseerd geworden in een van onze nieuwe 10 Miles? Neem contact met ons op via onderstaande knop, of stuur een mail naar eric@miles-research.com.

Neem contact met ons op